Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger

Dyrenes ABC
C/O Vejle Dyrecenter Aps
CVR-nr. 36073675
Foldegade 23

7100 Vejle
info@Dyrenesabc.dk.dk
+45 75 83 80 30 (Alle hverdage 10-17, lørdage 10-14) 

Betaling
Via dankort herpå shoppen.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Ved Click N' collect med afhetning i butikken trækkes pengene når ordren er pakket og klar til afhentning. 

Levering

Der leveres typisk med GLS til i hele Danmark mod et fragt tillæg, ordrer over 600,- og under 15kg tillægges ikke fagt, men sendes fragtfrit til nærmeste GLS pakkeshop. Udvalgte produkter sendes dog ikke, men skal afhentes i butikken.

 

Visse produkter og pakker kan vi desværre ikke tilbyde at sende til en GLS Pakkeshop - af en af følgende grunde

  • Din samlede forsendelse vejer for meget til at vi kan sende til GLS pakkeshop. (max.15 kg)
  • Din bestilling indeholder varer som kan gå i stykker under vejs (primært glas og plastic).
  • Din forsendelse fylder for meget i rumfang til at GLS pakkeshop kan håndtere det.
  • Din forsendelse indeholder frost varer. Frost varer sendes ikke, men skal altid afhentes i butikken.

Du vil kunne anføre hvis der er et sted hvor vi evt. må stille pakken sådan at du ikke behøver at være hjemme når din/dine pakker leveres

Fortrydelsesret og returnering
Der er altid 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, bedes du meddele det via mail. Vi refunderer herefter købsprisen til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne retur.
 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. For at overholde fortrydelsesfristen skal du returnere dine varer senest 14 dage fra den dato hvor du meddeler os at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på Mail. info@vejledyrecenter.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

 

 

Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt en anden form for fejlbeskrivelse.

Du hæfter selv for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, som du ville gøre i en fysisk butik. Er varen brugt kan du derfor ikke forvente at få det fulde beløb, eller noget, retur. 


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Hvis du gør dette vil du blive opkrævet fragten for forsendelsen.

 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
  

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage, fraktrukket evt. fragt omkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne også købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi pengene uden unødig forsinkelse og senest 5 dage fra den dato, hvor vi har modtaget dine varer returVi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt. 
 
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returnering sker til:

Dyrenes ABC
C/O Vejle Dyrecenter Aps
CVR-nr. 36073675
Foldegade 23

7100 Vejle


Reklamation
Når du handler med dyrenesABC har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Hvis du opdager en fejl/mangel bedes du hurtigst muligt rette henvendelse til os.

Dyrenes ABC
C/O Vejle Dyrecenter Aps
Foldegade 23

7100 Vejle
info@Dyrenesabc.dk.dk
+45 75 83 80 30 (Alle hverdage 10-17, lørdage 10-14) 


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Vi anbefaler dig at du kontakter os inden du sender noget retur da vi kan sende dig en retur seddel som gør fragten billigere for alle parter

Varen sendes til:

Dyrenes ABC
C/O Vejle Dyrecenter Aps
Foldegade 23

7100 Vejle

Att: REKLAMATION

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger

Priser
Alle priser på DyrenesABC er incl, 25% moms og der tages forbehold for udsolgte varer og taste- og prisfejl.

Persondatapolitik
For at du kan handle på DyrenesABC, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DyrenesABC C/O Vejle Dyrenceter APS og opbevares i max fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Oplysninger afgivet til DyrenesABC C/O Vejle Dyrenceter APS videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos DyrenesABC C/O Vejle Dyrenceter APS  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed kan rettes direkte til DyrenesABC C/O Vejle Dyrenceter APS via e-mail info@Dyrenesabc.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@Dyrenesabc.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
 
Handelsbetingelserne er opdateret 07.09.2017